Leveranse - Malerier på lerret


G R A F I K K    O G    K U N S T F O T O G R A F I E R

Du finner en egen informasjonsside om grafikk og kunstfotografier her:

Leveranse - Grafikk og kunstfotografier.


A K V A R E L L E R    O G    T E G N I N G E R

Du finner en egen informasjonsside om akvareller og tegninger her:

Leveranse - Akvareller og tegninger på papir.

___________________________________________________________________________

M A L E R I    P Å    L E R R E T 

Det finnes kun ett eksemplar av hvert kunstverk.

Det produseres/selges aldri kopier/reproduksjoner (giclée) av mine originale lerretmalerier, hverken nå eller i fremtiden vil det bli gitt tillatelse av kunstneren til det, du vil derfor aldri oppleve at noen andre eier det samme kunstverket som deg.


B i l d e k v a l i t e t
Hvert bilde er et originalt og unikt kunstverk malt med en kunstnermaling (akryl), med høy pigmentering, fargeekthet og lysekthet. Maleriene er malt på oppspent lerret av lin eller bomull, som er preparert med gesso/grunnet og til slutt forseglet/etterbehandlet med ferniss for å sikre varige kunstverk av høyest mulig kvalitet.

S t ø r r e l s e    o g    p r i s
Se nærmere spesifikasjoner om lerretstørrelse, pris m.m. under hvert enkelt kunstverk.

5% Kunstavgift kommer i tillegg på kunstverk i denne prisklassen (jf. Kunstavgiftsloven).


I n n r a m m i n g
Noen malerier på lerret selges med ramme, andre uten, se nærmere informasjon under hvert enkelt kunstverk.

De aller fleste
* rammene (de på de største maleriene) er laget av heltre, -dette med tanke på materialstyrke, stabilitet og varighet. Rammene er håndlaget av kunstneren selv, de er malt sorte, har en silkematt overflate med naturlig trestruktur, de er malt med en interiørmaling av høy kvalitet som er beregnet for maling av listverk og interiørdetaljer av ekte trevirke. Rammene er solid utført med innvendige møbelbeslag i hjørnesammenføyingene, og har sterke opphengsfester og påmontert stålwire ved levering. Kunstverkene leveres ferdig montert i ramme og klargjorte for å henges opp på veggen.

(*Dersom et maleri har en ramme laget av andre materialer enn heltre, så finner du informasjon om rammetype ved siden av bildet av maleriet).

De maleriene som ikke er innrammet leveres også med sterke opphengsfester og påmontert stålwire, -også disse er klargjorte for å henges opp på veggen. Er lerretene presentert uten innramming her i nettgalleriet er det fordi disse er såkalte Deep-edge-lerreter, som har dype malte kanter, dette er lerreter som med hensikt er bygd slik nettopp for at en ramme rundt maleriet ikke skal være nødvendig. 

K j ø p s b e t i n g e l s e r    o g    f r a k t
For å kjøpe kunst her i nettgalleriet må du være fylt 18 år. 


Vi kan avtale et hentetidspunkt i atelieret/galleriet mitt i Mo i Rana dersom du foretrekker det. Skal maleriet hentes av kjøper, så pakker jeg maleriet i "lett" emballasje, ikke i trekasse, og emballering er da inkludert i maleriprisen. 


(Jeg kan også levere malerier pakket/emballert "lett" på døren hjemme hos deg som bor i Mo i Rana/omegn kostnadsfritt). 


Malerier kan også sendes med et fraktselskap. Foreløpig sender jeg kunst bare innen Norge. Jeg benytter Posten Bring, som kan levere maleriforsendelser til utleveringssteder i hele landet, på Postens utleveringssteder eller på døren, og kunstforsendelsen er da både forsikret og sporbar. Fraktprisen avhenger av maleriets størrelse, vekt, pakkeutleveringssted og distansen maleriet skal sendes. Med Posten Bring blir fraktkostnaden for en slik kunstforsendelse kr. 250,- - 500,- . Kunstforsendelser krever ekstra solid emballering, som kommer i tillegg til selve fraktprisen: Det snekres en tilpasset transportkasse/boks av kryssfiner som polstres og forsegles godt (vern mot evt. støtskader og smuss/støv), dette for at lerretsmalerier skal kunne transporteres på en forvarlig måte. Denne emballasjekostnaden* på kr. 1000 - 2000,- kommer som et tillegg til fraktkostnaden. Denne summen dekker byggematerialer og snekkerjobben av transportkasse/boks, og prisen er avhengig av maleriets størrelse. 


Priseksempel: Et lerretmaleri med ca. str. 80 x 100 cm skal fraktes med Posten Bring til en privat hjemstedsadresse i Oslo: 


Fraktkostnad, kunstforsendelse, forsikret og sporbar: Kr.   488,- (Posten Bring 2019).

Transportkasse/boks, polstret, for kunstforsendelsen: Kr. 2000,-* (Kunstverk str. 80 x 100 cm).
Kostnader emballasje/transportkasse og frakt, sum  : Kr. 2488,-* (inkludert forsikret og sporbar).

*Gjør oppmerksom på at transportkassen kan du selge etterpå. Vil du ikke bruke tid på det selv så har Galleri Bjørsvik en returordning for tomme transportkasser: Du kan sende transportkassen tilbake til meg (i samme tilstand/uskadd og enden/lokket lukket igjen med de tilhørende skruene slik at smuss/støv under lagring/transport ikke kan skade/forringe kassen innvendig) noen dager etter at du har mottatt forsendelsen og har pakket ut kunstverket, i priseksempelet ovenfor ville du da ha fått refundert kr. 2000,- straks jeg har mottatt transportkassen i retur. (Beløpet betales ut til samme konto som innbetalingen din for kunstverket kom fra). Fraktkostnad må du da betale en gang til når du drar innom Posten Bring for å sende transportkassen i retur, men i praksis blir da emballasjekostnaden i priseksempelet ovenfor redusert fra 2000,- til 488,- og *dermed blir den totale transportkasse- og fraktkostnaden i forbindelse med kunstkjøpet redusert til i underkant av kr. 1000,-


(De maleriene som er mindre i størrelse vil kunne pakkes og sendes rimeligere).


B e s t i l l i n g
Bestillingsskjemaet her i nettgalleriet er tilpasset bestilling av grafikk og kunstfotografier (bomullsark, uinnrammet, som sendes i kartongrør/esker, med Posten). For å bestille malerier på lerret er det derfor fint om du heller kan sende meg en mail til mailadresse: annbjorsvik@live.no  
Jeg ser frem til å høre fra deg!

Jeg trenger følgende opplysninger: Ditt navn, gateadresse og postnummer, samt navn/tittel på kunstverket du ønsker å bestille. 


Når jeg har mottatt din bestilling vil du etter 1-3 dager få tilsendt en faktura til din mailadresse. Fraktkostnad, samt 5% Kunstavgift som kommer i tillegg til bildeprisen på kunstverk i denne prisklassen (jf. Kunstavgiftsloven), vil være spesifisert på fakturaen du mottar. Du kan alternativt betale med Vipps. (Også Vipps-nummeret finner du i mailen du mottar fra meg)Kunstverket sendes deg (eller kan avtales hentet i galleriet) straks innbetalingen din er registrert. Forsendelsen vil være forsikret gjennom fraktselskapet, og sporbar. 


Ta gjerne kontakt på mail annbjorsvik@live.no dersom du har spørsmål. 


___________________________________________________________________________

A N G R E R E T T

Generell angrerett for privatpersoner ved kjøp på internett gjelder også for kunst, du kan lese mer om det: HER. (NB! Emballasjen for en maleriforsendelse er annerledes enn emballasjen for grafikk- og kunstfotografier (som er det som beskrives på infosiden linken viser til), men Angrerettloven og returreglene hva angår forsiktighet, forsvarlig pakking, returkostnader og tidsfrister er nøyaktig de samme for malerier).

__________________________________________________________________________


F O R B E H O L D

Galleri Bjørsvik (Ann K. Bjørsvik) tar forbehold om alle eventuelle feil på denne nettsiden, samt kunstnerens Facebook/Instagram-side.

F. eks. eventuelle tekniske feil som skyldes forhold som er utenfor webansvarlig sin kontroll. Tar også forbehold om eventuelle prisfeil på siden/sidene. Skulle så skje vil kunden bli kontaktet pr. mail aller først og korrekt informasjon vil bli gitt, før kunstverket eventuelt sendes etter ny mailavtale med kunden. Tar videre forbehold om eventuelle utsolgte kunstverk, og eventuelle forsinkelser forårsaket av for sen leveranse fra fraktleverandør.


__________________________________________________________________________

Velkommen til en titt i galleriet! 
Velkommen til en titt i galleriet!


(Informasjonen sist oppdatert  09.01.2020)
 • alt="Bilde1"/>

  Galleriet selger kunst av den norske kunstneren Ann K. Bjørsvik og

 • alt="Bilde2"/>

  Galleri Bjørsvik tilbyr utelukkende ekte - originale - kunstverk:

 • alt="Bilde3"/>

  Blant annet unike håndmalte lerretsmalerier, tegninger, akvareller og

 • alt="Bilde4"/>

  original grafikk, samt kunstfotografier i begrensede opplag.

 • alt="Bilde5"/>

  Kunst sendes/leveres ukentlig, hele året, til kunder i hele Norge.

 

K u n s t v e r k / d e s i g n / b i l d e r / t e k s t e r :

Copyright © 2014 - 2021 Eier/webansvarlig/kunstner Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com)
Ingen bilder, malerier, tegninger, grafikk/digitalgrafikk (D.G.A.) eller fotografier fra denne nettsiden kan kopieres, lastes ned, reproduseres, overføres, manipuleres eller på noen som helst annen måte utnyttes uten at en skriftlig tillatelse fra kunstneren, Ann K. Bjørsvik, foreligger.

A r t / d e s i g n / p h o t o s / t e x t s :

Copyright © 2014 - 2021 Founder/webmaster/artist Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com).
All rights reserved.
All images, paintings, drawings, limited edition prints, digital graphic artwork (D.G.A.) and photographs are exclusive property and may not be copied, downloaded, reproduced, transmitted, manipulated or used in any way without written permission of the artist, Ann K. Bjørsvik.