Om kunstneren

(Ann-Karín Bjørsvik, 2018)
Norsk kunstner:
Ann-Karín Bjørsvik (f. 1969). 

Registrert kunstner, foretak:
Org. nr. 914 475 929.

Utdannelse
7 års studier (etter 3 år allmennfagl).

Kunstteknikker: 
- Tegning (blekk, blyant og kull) 
- Malerier på lerret
- Akvarellmaling på papir
- Grafikk
- Kunstfotografier
- Skulpturer av Cortenstål og betong
- Skulpturer av trevirke


(Grafikk, tittel "Ensom kamp I", 2018)
Kunstnersjel

For meg handler kunsten om å se med nye øyne-Ikke å gjenskape det jeg ved første øyekast ser, men studere form, det taktile, struktur, bevegelse, lyset, skygger, tekstur, temperatur, stemning og følelser, og med utgangspunkt i det jeg ser skape noe helt nytt.

Inspirasjon

Jeg fascineres av menneskeskikkelser og positurer, -gjerne motiver som formelig stråler av positiv - eller negativ - energi. 

-En del av kunstverkene mine reflekterer livets mørkere sider, som dyp fortvilelse, traumer, livskriser, vonde opplevelser, oppgitthet, smerte, redsel, utmattelse, sinne, tap og sorg. Jeg håper andre vil kunne finne en slags styrke, og forståelse, ja kanskje aksept, i de dunklere bildene mine. Livet er jo langt mer enn bare solskinnsdager og vakre solnedganger, iallfall for de aller fleste. Jeg har selv alltid elsket kunst som jeg kan relatere til, kjenne meg igjen i, både på godt og vondt. (Håndmalt maleri på linlerret, tittel "Jotneheim", 2018, i sort håndlaget treramme.
Jeg skaper også bilder av den mer lettfordøyelige sorten. Naturen er en viktig inspirasjonskilde for meg, -detaljer og motiver man gjerne finner i nakne fjellandskaper, eller blant trær, kanskje i snødekte vinterlandskap. 

Fugler fascinerer meg, og flommende dagslys og glitrende hav kan by på øyeblikk verdt å fange.

Men av en eller annen grunn så er jeg innen kunsten mer tiltrukket av de litt mystiske skodde/tåkedekte landskaper, landskaper i måneskinn og frostdekt natur, -det er ofte langt mer spennende med all sin detaljrikdom! Legg bare merke til hvordan årene i løvet på bakken fremtrer når den aller første nattefrosten kommer snikende om høsten: Alle detaljer som fremtrer på bladene, selve strukturen i bladverket som plutselig blir mye klarere, linjene sterkere, tydelige, bladet får nytt liv, -liv på en helt ny måte! Vi får brått se naturen med nye øyne, -det er spennende! 

Jeg har også alltid vært fascinert av geometriske former og arkitektur, -også dette gjenspeiles i mange av bildene mine.

Kunstuttrykk

Jeg skaper for det meste figurativ kunst, men noen av bildene mine er dels abstrakte, likevel med en klar figurativ forankring. Enkelte av maleriene mine har et ganske høyt abstraksjonsnivå, helt på grensen til det nonfigurative. Jeg overlater til bildene i galleriet å fortelle resten.

Ta gjerne kontakt


Leter du etter noe som du ikke fant i nettgalleriet? Kanskje kan jeg hjelpe hvis du tar kontakt. 
Send gjerne en melding til annbjorsvik@live.no dersom du lurer på noe. 
Jeg ser frem til å høre fra deg!Velkommen til en titt i galleriet! 
Velkommen til en titt i galleriet!

(Informasjonen sist oppdatert  09.01.2020)
 • alt="Bilde1"/>

  Galleriet selger kunst av den norske kunstneren Ann K. Bjørsvik og

 • alt="Bilde2"/>

  Galleri Bjørsvik tilbyr utelukkende ekte - originale - kunstverk:

 • alt="Bilde3"/>

  Blant annet unike håndmalte lerretsmalerier, tegninger, akvareller og

 • alt="Bilde4"/>

  original grafikk, samt kunstfotografier i begrensede opplag.

 • alt="Bilde5"/>

  Kunst sendes/leveres ukentlig, hele året, til kunder i hele Norge.

 

Home


Home


Home


K u n s t v e r k / d e s i g n / b i l d e r / t e k s t e r :

Copyright © 2014 - 2022 Eier/webansvarlig/kunstner Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com)
Ingen bilder, malerier, tegninger, grafikk/digitalgrafikk (D.G.A.) eller fotografier fra denne nettsiden kan kopieres, lastes ned, reproduseres, overføres, manipuleres eller på noen som helst annen måte utnyttes uten at en skriftlig tillatelse fra kunstneren, Ann K. Bjørsvik, foreligger.

Home


Home


Home


Home


Home


Home


Home


A r t / d e s i g n / p h o t o s / t e x t s :

Copyright © 2014 - 2022 Founder/webmaster/artist Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com).
All rights reserved.
All images, paintings, drawings, limited edition prints, digital graphic artwork (D.G.A.) and photographs are exclusive property and may not be copied, downloaded, reproduced, transmitted, manipulated or used in any way without written permission of the artist, Ann K. Bjørsvik.