Leveranse - Grafikk og kunstfotografier


M A L E R I E R   

Du finner en egen informasjonsside om maleriene her: 
Leveranse - Malerier på lerret


A K V A R E L L E R    O G    T E G N I N G E R

Du finner en egen informasjonsside om akvareller og tegninger her:

___________________________________________________________________________

G R A F I K K

Grafikk som selges her i galleriet er digitalgrafikk (DGA), -dette er originale grafiske verk: Kunstverk bygd opp strek for strek og lag på lag med digitale tegne-/maleverktøy på digital tegneflate, og må ikke forveksles med kopier/avfotograferinger/skanning/reproduksjoner av allerede eksisterende malerier/tegninger. (Det produseres/selges aldri kopier/reproduksjoner (giclée) av mine lerretmalerier, tegninger eller akvareller, hverken nå eller i fremtiden vil det bli gitt tillatelse av kunstneren til det). 

Foreningen Norske Grafikere anerkjenner digitalgrafikk (DGA) som er by
gd opp på denne måten med digitale tegne-/maleverktøy på digital tegneflate og produsert på bomullspapir av høyeste kvalitet med lysekte pigmentfarger i ett fastsatt format og i begrenset opplag som er signert og nummerert som originale verk, på lik linje med annen grafikk fremstilt med eldre trykkteknikker som f. eks. litografier, serigrafi o.s.v.

Jeg følger Norske Grafikere sine etiske retningslinjer for originalgrafikk, krav til bruk av materialer av god kvalitet, stabilitet og varighet, samt foreningens etiske retningslinjer for signering og identifikasjon.

Hvert bilde blir produsert kun i én størrelse og i ett begrenset opplag. Du finner informasjon om opplagets størrelse under hvert enkelt bilde. Hvert bilde er signert og nummerert, og merkes også med grafisk teknikk, D.G.A. (digital graphic art). Bildene merkes også med T.p.l'a, som er den internasjonale benevnelsen på at kunstverket er trykket av kunstneren selv, jobben settes ikke bort, dette for at jeg skal ha kontroll på at det ferdige resultatet, og jeg skal vite med sikkerhet at grafikkpapir og pigmentfarger som benyttes til kunstverket holder et høyest mulig kvalitetsnivå.  

B i l d e k v a l i t e t
Jeg bruker Hahnemühle Photo Rag®, -et matt grafikkpapir laget av 100% bomull. Dette er et høykvalitets syrefritt kunstnerpapir som ikke gulner over tid, og jeg bruker kun lysekte pigmentfarger (Epson UltraChrome K3™) for å sikre at sterke flotte farger og kontraster i bildene skal holde seg like flotte i generasjoner fremover

S t ø r r e l s e   o g   p r i s
Her i nettgalleriet finner du grafikk i tre forskjellige formater/størrelser: A4, A3 og A3+
Du finner informasjon om format/bildestørrelse, pris m.m. under hvert enkelt bilde i galleriet.
Samtlige kunstverk selges av frakthensyn uten ramme.

K j ø p s b e t i n g e l s e r   o g   f r a k t
For å kjøpe kunst her i nettgalleriet må du være fylt 18 år. 
Foreløpig sender jeg bare kunstverk innenlands (i Norge). (Skal jeg sende kunst ut av landet må du selv ordne med toll og eventuelle avgifter som kan komme i tillegg til prisen på selve kunstverket og fraktkostnaden).
Jeg krever forhåndsbetaling som i en vanlig nettbutikk: Du betaler før jeg sender kunstverket. Jeg har ikke nedbetalingsordninger, har kun kontaktsalg.

K u n s t b e s t i l l i n g

1) Fyll ut Bestillingsskjemaet og klikk på "Send"-knappen, da blir skjemaet sendt til mailadressen min. 
2) Jeg mailer deg i løpet av få dager en ordrebekreftelse, faktura og et kontonummer for forhåndsbetaling av kunstverket du har bestilt. Du kan alternativt betale med Vipps. (Også Vipps-nummeret finner du i mailen du mottar fra meg). 
3) 1-3 dager etter registrert innbetaling er kunstverket pakket og klart til å sendes. (NB! Dersom du bor i Mo i Rana, der jeg har atelieret/galleriet mitt, så finner du noen flere fraktalternativer på bestillingsskjemaet). 
4) Porto etter Postens fraktsatser kommer i tillegg til prisen på kunstverk som skal sendes. (Pris på frakt pr. januar 2020 er kr. 149,-. Forsendelsen er da både sporbar og forsikret. Fraktnummeret vil du få tilsendt på mail straks pakken er sendt).
5) Det er ikke mva (moms) på kunst, men 5% Kunstavgift i stedet for. Kunstavgift kommer i tillegg til bildeprisen hvis prisen på kunstverket du kjøper er kr. 2000,- eller mer (jf. Kunstavgiftsloven). 

Både eventuell fraktpris og eventuell Kunstavgift vil bli spesifisert på faktura. 

NB! Dersom du foretrekker det så kan du heller sende meg en melding på mail: annbjorsvik@live.no med de samme opplysningene som i bestillingsskjemaet (Ditt navn, gateadresse og postnummer, samt navn/tittel på kunstverket du ønsker å bestille m.m.)

___________________________________________________________________________

K U N S T F O T O G R A F I E R

På grunn av Hahnemühle Photo Rag® sin overlegne papirkvalitet har jeg valgt å benytte dette bomullspapiret også til kunstfotografiene mine. For info om formater/størrelser, kjøpsbetingelser og frakt m.m., se info under  G R A F I K K  ovenfor. (Info om frakt m.m. ovenfor gjelder også for kunstfotografier).

Hvert kunstfotografi finnes kun i et begrenset opplag på 30 eksemplarer. Hvert bilde er signert og nummerert. 

Kunstfotograf-forbundene stiller en rekke krav som må imøtekommes for at et fotografi ifølge regelverket skal kunne valideres og klassifiseres som kunst. Jeg følger kunstfotograf-forbundenes etiske retningslinjer for Kunstfotografi. 

___________________________________________________________________________

S P E S I A L B E S T I L L I N G E R  /  A N N E T

Ved offentlige innkjøp og/eller kjøp av kunstverk i større formater og/eller antall: 
Ta kontakt på mail annbjorsvik@live.no for et pristilbud. 
Spesialordrer må ordrebekreftes og forhåndsbetales før de settes i produksjon. Bekreftede/forhåndsbetalte spesialordrer kan ikke kanselleres eller returneres. Leveringstid på spesialordrer avhenger av volum/kompleksitet, men vil normalt være 3-4 uker.

___________________________________________________________________________

A N G R E R E T T

Generell angrerett for privatpersoner ved kjøp på internett gjelder også for kunst, du kan lese mer om det: HER.

___________________________________________________________________________


F O R B E H O L D

Galleri Bjørsvik (Ann K. Bjørsvik) tar forbehold om alle eventuelle feil på denne nettsiden, samt kunstnerens Facebook/Instagram-side.

F. eks. eventuelle tekniske feil som skyldes forhold som er utenfor webansvarlig sin kontroll. Tar også forbehold om eventuelle prisfeil på siden/sidene. Skulle så skje vil kunden bli kontaktet pr. mail aller først og korrekt informasjon vil bli gitt, før kunstverket eventuelt sendes etter ny mailavtale med kunden. Tar videre forbehold om eventuelle utsolgte kunstverk, og eventuelle forsinkelser forårsaket av for sen leveranse fra fraktleverandør.


___________________________________________________________________________

Velkommen til en titt i galleriet! 
Velkommen til en titt i galleriet!


(Informasjonen sist oppdatert  09.01.2020)
 • alt="Bilde1"/>

  Galleriet selger kunst av den norske kunstneren Ann K. Bjørsvik og

 • alt="Bilde2"/>

  Galleri Bjørsvik tilbyr utelukkende ekte - originale - kunstverk:

 • alt="Bilde3"/>

  Blant annet unike håndmalte lerretsmalerier, tegninger, akvareller og

 • alt="Bilde4"/>

  original grafikk, samt kunstfotografier i begrensede opplag.

 • alt="Bilde5"/>

  Kunst sendes/leveres ukentlig, hele året, til kunder i hele Norge.

 

K u n s t v e r k / d e s i g n / b i l d e r / t e k s t e r :

Copyright © 2014 - 2021 Eier/webansvarlig/kunstner Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com)
Ingen bilder, malerier, tegninger, grafikk/digitalgrafikk (D.G.A.) eller fotografier fra denne nettsiden kan kopieres, lastes ned, reproduseres, overføres, manipuleres eller på noen som helst annen måte utnyttes uten at en skriftlig tillatelse fra kunstneren, Ann K. Bjørsvik, foreligger.

A r t / d e s i g n / p h o t o s / t e x t s :

Copyright © 2014 - 2021 Founder/webmaster/artist Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com).
All rights reserved.
All images, paintings, drawings, limited edition prints, digital graphic artwork (D.G.A.) and photographs are exclusive property and may not be copied, downloaded, reproduced, transmitted, manipulated or used in any way without written permission of the artist, Ann K. Bjørsvik.