• alt="Bilde1"/>

  Nyhet! Kunstsortimentet utvides!

 • alt="Bilde2"/>

  Omfatter nå også malerier på lerret!

 • alt="Bilde3"/>

  Et maleri er et eksklusivt - unikt - kunstverk.

 • alt="Bilde4"/>

  Det finnes kun ett eksemplar av hvert maleri.

 • alt="Bilde5"/>

  Velkommen til en nærmere titt i galleriet!


Leveranse - Grafikk og kunstfotografier


M A L E R I E R   

Du finner en egen informasjonsside om maleriene her: 
Leveranse - Malerier på lerret

___________________________________________________________________________

G R A F I K K

De fleste av kunstverkene her i nettgalleriet er av typen digitalgrafikk* (D.G.A). Foreningen Norske Grafikere anerkjenner digital grafikk som originale verk på lik linje med annen grafikk fremstilt med eldre trykkteknikker som f. eks. litografier, serigrafi o.s.v.

*Digitalgrafikk som selges her i Galleri Bjørsvik er originale grafiske verk, d.v.s. kunstverk bygd opp strek for strek og lag på lag med digitale tegne-/maleverktøy på en digital tegneflate, og er ikke kopier/digitalfoto/trykk/reproduksjoner av solgte malerier/tegninger. 

Du kan lese om den kunstneriske arbeidsprosessen bak bildene mine, og litt om hvilke arbeidsverktøy og teknikker jeg benytter i det kreative arbeidet, her: Om kunstneren

Jeg følger Norske Grafikere sine etiske retningslinjer for originalgrafikk, krav til bruk av materialer av god kvalitet, stabilitet og varighet, samt foreningens etiske retningslinjer for signering og identifikasjon.

Hvert bilde blir produsert kun i et begrenset opplag. Du finner informasjon om opplaget under hvert enkelt bilde. Hvert bilde er signert og nummerert, og merkes også med grafisk teknikk, D.G.A. (digital graphic art). Bildene merkes også med T.p.l'a, som er den internasjonale benevnelsen på at kunstverket er trykket av kunstneren selv, jobben settes ikke bort, dette for at jeg skal ha kontroll på at det ferdige resultatet, og jeg skal vite med sikkerhet at grafikkpapir og pigmentfarger som benyttes til kunstverket holder et høyest mulig kvalitetsnivå.  

B i l d e k v a l i t e t
Jeg bruker Hahnemühle Photo Rag®, -et matt grafikkpapir laget av 100% bomull. Dette er et høykvalitets syrefritt kunstnerpapir som ikke gulner over tid, og jeg bruker kun lysekte pigmentfarger (Epson UltraChrome K3™) for å sikre at gnistrende flotte farger og skarpe kontraster i bildene skal holde seg like flotte over tidFordi bildene lages ett og ett, kan fargene variere litt fra bilde til bilde. (Forskjellige digitale skjermer kan dessuten ha forskjellig fargegjengiving (fargekalibrering), så sjekk gjerne bildet du er interessert i på mer enn én skjerm før du bestiller).

S t ø r r e l s e   o g   p r i s
Her i nettgalleriet finner du grafikk i tre forskjellige formater/størrelser: A4, A3 og A3+
Du finner informasjon om tilgjengelige størrelser, priser m.m. under hvert enkelt bilde.
Samtlige kunstverk selges av frakthensyn uten ramme.

K j ø p s b e t i n g e l s e r   o g   f r a k t
For å kjøpe kunst her i nettgalleriet må du være fylt 18 år. 
Foreløpig sender jeg bare innen Norge. 
Forhåndsbetaling.

B e s t i l l i n g

1) Fyll ut Bestillingsskjemaet og klikk på "Send"-knappen, da blir skjemaet sendt til mailadressen min. 
2) Jeg mailer deg i løpet av få dager en ordrebekreftelse, faktura og et kontonummer for forhåndsbetaling av kunstverket du har bestilt. Du kan alternativt betale med Vipps. (Også Vipps-nummeret finner du i mailen du mottar fra meg). 
3) 1-3 dager etter registrert innbetaling er kunstverket pakket og klart til å sendes. (NB! Dersom du bor i Mo i Rana, der jeg har atelieret/galleriet mitt, så finner du noen flere fraktalternativer på bestillingsskjemaet). 
4) Porto etter Postens fraktsatser kommer i tillegg til prisen på kunstverk som skal sendes. (Pris på frakt pr. januar 2019 er kr. 180,-. Forsendelsen er da både sporbar og forsikret. Fraktnummeret vil du få tilsendt på mail straks pakken er sendt).
5) Det er ikke mva (moms) på kunst, men 5% Kunstavgift i stedet for. Kunstavgift kommer i tillegg til bildeprisen hvis prisen på kunstverket du kjøper er kr. 2000,- eller mer (jf. Kunstavgiftsloven). 

Både eventuell fraktpris og eventuell Kunstavgift vil bli spesifisert på faktura. 

NB! Dersom du foretrekker det så kan du heller sende meg en melding på mail: annbjorsvik@live.no, eller en melding til innboks på Galleri Bjørsvik på Facebook, med de samme opplysningene som i skjemaet (Ditt navn, gateadresse og postnummer, samt navn/tittel på kunstverket du ønsker å bestille m.m.) Jeg ser frem til å høre fra deg!

___________________________________________________________________________

K U N S T F O T O G R A F I E R

På grunn av Hahnemühle Photo Rag® sin overlegne papirkvalitet har jeg valgt å benytte dette bomullspapiret også til kunstfotografiene mine. For info om formater/størrelser, kjøpsbetingelser og frakt m.m., se info under  G R A F I K K  ovenfor. Hvert kunstfotografi finnes kun i et begrenset opplag på 30 eksemplarer. Hvert bilde er signert og nummerert. 

___________________________________________________________________________

I N N R A M M I N G

Grafikk og foto på papir bør rammes inn, gjerne med passepartout, glass og ramme. Du finner innrammingstips: HER
Alle priser som er oppgitt her i nettgalleriet er priser uten innramming/ramme. Tips til hvilke rammer og passepartout som passer perfekt til de forskjellige bildestørrelsene som du finner her i nettgalleriet (både grafikk og kunstfoto), finner du HER.

___________________________________________________________________________

B E S T I L L I N G S S K J E M A

Du finner bestillingsskjemaet: HER.

Dersom du foretrekker det så kan du heller sende meg en melding på mail: annbjorsvik@live.no, eller en melding til innboks på Galleri Bjørsvik på Facebook, med de samme opplysningene som i skjemaet. (Ditt navn, gateadresse og postnummer, samt navn/tittel på kunstverket du ønsker å bestille m.m.) Jeg ser frem til å høre fra deg!

___________________________________________________________________________

S P E S I A L B E S T I L L I N G E R  /  A N N E T

Ved offentlige innkjøp og/eller kjøp av kunstverk i større formater og/eller antall: 
Ta kontakt på mail annbjorsvik@live.no for et pristilbud. 
Spesialordrer må ordrebekreftes og forhåndsbetales før de settes i produksjon. Bekreftede/forhåndsbetalte spesialordrer kan ikke kanselleres eller returneres. Leveringstid på spesialordrer avhenger av volum/kompleksitet, men vil normalt være 3-4 uker.

___________________________________________________________________________

A N G R E R E T T

Generell angrerett for privatpersoner ved kjøp på internett gjelder også for kunst, du kan lese mer om det: HER.

___________________________________________________________________________


F O R B E H O L D

Galleri Bjørsvik (Ann K. Bjørsvik) tar forbehold om alle eventuelle feil på denne nettsiden, samt kunstnerens Facebook/Instagram-side.

F. eks. eventuelle tekniske feil som skyldes forhold som er utenfor webansvarlig sin kontroll. Tar også forbehold om eventuelle prisfeil på siden/sidene. Skulle så skje vil kunden bli kontaktet pr. mail aller først og korrekt informasjon vil bli gitt, før kunstverket eventuelt sendes etter ny mailavtale med kunden. Tar videre forbehold om eventuelle utsolgte kunstverk, og eventuelle forsinkelser forårsaket av for sen leveranse fra f. eks. papirleverandør.
 

K u n s t v e r k / d e s i g n / b i l d e r / t e k s t e r :

Copyright © 2014 - 2019 Eier/webansvarlig/kunstner Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com)
Ingen bilder, malerier, tegninger, grafikk/digitalgrafikk (D.G.A.) eller fotografier fra denne nettsiden kan kopieres, lastes ned, reproduseres, overføres, manipuleres eller på noen som helst annen måte utnyttes uten at en skriftlig tillatelse fra kunstneren, Ann K. Bjørsvik, foreligger.

A r t / d e s i g n / p h o t o s / t e x t s :

Copyright © 2014 - 2019 Founder/webmaster/artist Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com).
All rights reserved.
All images, paintings, drawings, limited edition prints, digital graphic artwork (D.G.A.) and photographs are exclusive property and may not be copied, downloaded, reproduced, transmitted, manipulated or used in any way without written permission of the artist, Ann K. Bjørsvik.