Leveranse - Akvareller og tegninger


M A L E R I E R   

Du finner en egen informasjonsside om maleriene her: 
Leveranse - Malerier på lerret


G R A F I K K    O G    K U N S T F O T O G R A F I E R


Du finner en egen informasjonsside om grafikk og kunstfotografier her:

___________________________________________________________________________

A K V A R E L L E R    O G    T E G N I N G E R

Dette er unike håndlagede kunstverk som det kun finnes ett - 1 - eksemplar av.

Det produseres/selges aldri kopier/reproduksjoner (giclée) av mine originale akvareller og tegninger, hverken nå eller i fremtiden vil det bli gitt tillatelse av kunstneren til det, du vil derfor aldri oppleve at noen andre eier det samme kunstverket som deg.

B i l d e k v a l i t e t

Tegnet på papir med tradisjonelle tegneverktøy som kullstift/blyant, grafittblyant og fargeblyanter. Akvarellene er malt med duse vannfarger (akvarellmaling) som har høy pigmentering, fargeekthet og lysekthet. Akvarellene er ofte komplementert med kontraster tegnet med kull. Både tegninger og akvareller er malt på papir av høy materialkvalitet (tegnepapir/akvarellpapir for profesjonell kunst). Både tegninger og akvareller er etterpå forseglet/etterbehandlet med ferniss for å sikre varige kunstverk av høyest mulig kvalitet.

S t ø r r e l s e   o g   p r i s
Du finner informasjon om bildestørrelser, pris m.m. under hvert enkelt bilde i galleriet.
5% Kunstavgift kommer i tillegg på kunstverk i denne prisklassen (jf. Kunstavgiftsloven).

I n n r a m m i n g
Samtlige kunstverk selges av frakthensyn uten ramme, men tegning/akvarell kommer ferdig montert i syre- og ligninfri passepartout med doble syre- og ligninfri bakark, slik at akvarell/tegning er klargjort for å settes inn i en ramme. Eneste unntak er akvareller og tegninger i A5-format, disse selges ferdig innrammet med passepartout, bakark, glass og ramme. (Nærmere info finner du under hvert kunstverk).

K j ø p s b e t i n g e l s e r   o g   f r a k t
For å kjøpe kunst her i nettgalleriet må du være fylt 18 år. 

Vi kan avtale (e-mail til annbjorsvik@live.no) et hentetidspunkt i atelieret/galleriet mitt i Mo i Rana dersom du foretrekker det, da emballeres kunstverket kun med lett polstring og gavepapir, og du unngår ekstra fraktemballasje/fraktkostnad. (Jeg kan også levere malerier pakket/emballert "lett" på døren hjemme hos deg som bor i Mo i Rana/omegn kostnadsfritt). 

Akvareller og tegninger kan også sendes med Posten Bring, som kan levere kunstforsendelser i hele Norge, kunstforsendelsen er da både forsikret og sporbar. Fraktpris avhenger av kunstverkets størrelse, vekt, pakkeutleveringssted og distansen pakken skal sendes. Med Posten Bring blir fraktkostnaden for en slik kunstforsendelse som vi her snakker om kr. 149,- - 500,-, avhengig av størrelse på forsendelsen

Slike kunstforsendelser krever ekstra solid emballering (plateforsterkning) for å unngå støtskader og/eller knekkskader når kunstverket sendes som flat pakke. En emballasjekostnad på kr. 100,- - 300,- må derfor påregnes i tillegg til fraktprisen når en akvarell/tegning skal sendes flatpakket med Posten Bring, avhengig av størrelsen på forsendelsen. 

Foreløpig sender jeg bare kunstverk innenlands (i Norge). (Skal jeg sende kunst ut av landet må du selv ordne med toll og eventuelle avgifter som kan komme i tillegg til prisen på selve kunstverket og fraktkostnaden).

Jeg krever forhåndsbetaling som i en vanlig nettbutikk: Du betaler før jeg sender kunstverket. Jeg har ikke nedbetalingsordninger, har kun kontaktsalg.

K u n s t b e s t i l l i n g
Bestillingsskjemaet her i nettgalleriet er tilpasset bestilling av grafikk og kunstfotografier (bomullsark, uinnrammet og uten passepartout, som sendes i kartongrør/esker, med Posten). For å bestille en tegning eller en akvarell (montert i passepartout) er det derfor fint om du heller kan sende meg en mail til mailadresse: annbjorsvik@live.no  Jeg ser frem til å høre fra deg!

Jeg trenger følgende opplysninger: Ditt navn, gateadresse og postnummer, samt navn/tittel på kunstverket du ønsker å bestille. 

Når jeg har mottatt din bestilling vil du etter 1-3 dager få tilsendt en faktura til din mailadresse. Fraktkostnad, samt 5% Kunstavgift som kommer i tillegg til bildeprisen på kunstverk i denne prisklassen (jf. Kunstavgiftsloven), vil være spesifisert på fakturaen du mottar. Du kan alternativt betale med Vipps. (Også Vipps-nummeret finner du i mailen du mottar fra meg)Kunstverket sendes deg (eller kan avtales hentet i galleriet) straks innbetalingen din er registrert. Forsendelsen vil være forsikret gjennom fraktselskapet, og sporbar. 

Ta gjerne kontakt på mail annbjorsvik@live.no dersom du har spørsmål. 

___________________________________________________________________________

A N G R E R E T T

Generell angrerett for privatpersoner ved kjøp på internett gjelder også for kunst, du kan lese mer om det: HER(NB! Emballasjen for en tegning/akvarell-forsendelse er annerledes enn emballasjen for grafikk- og kunstfotografier (som er det som beskrives på infosiden linken viser til), men Angrerettloven og returreglene hva angår forsiktighet, forsvarlig pakking, returkostnader og tidsfrister er nøyaktig de samme for tegninger og akvareller).
 

___________________________________________________________________________

F O R B E H O L D

Galleri Bjørsvik (Ann K. Bjørsvik) tar forbehold om alle eventuelle feil på denne nettsiden, samt kunstnerens Facebook/Instagram-side.

F. eks. eventuelle tekniske feil som skyldes forhold som er utenfor webansvarlig sin kontroll. Tar også forbehold om eventuelle prisfeil på siden/sidene. Skulle så skje vil kunden bli kontaktet pr. mail aller først og korrekt informasjon vil bli gitt, før kunstverket eventuelt sendes etter ny mailavtale med kunden. Tar videre forbehold om eventuelle utsolgte kunstverk, og eventuelle forsinkelser forårsaket av for sen leveranse fra fraktleverandør.


___________________________________________________________________________

Velkommen til en titt i galleriet! 
Velkommen til en titt i galleriet!


(Informasjonen sist oppdatert  12.04.2020)
 • alt="Bilde1"/>

  Galleriet selger kunst av den norske kunstneren Ann K. Bjørsvik og

 • alt="Bilde2"/>

  Galleri Bjørsvik tilbyr utelukkende ekte - originale - kunstverk:

 • alt="Bilde3"/>

  Blant annet unike håndmalte lerretsmalerier, tegninger, akvareller og

 • alt="Bilde4"/>

  original grafikk, samt kunstfotografier i begrensede opplag.

 • alt="Bilde5"/>

  Kunst sendes/leveres ukentlig, hele året, til kunder i hele Norge.

 

K u n s t v e r k / d e s i g n / b i l d e r / t e k s t e r :

Copyright © 2014 - 2021 Eier/webansvarlig/kunstner Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com)
Ingen bilder, malerier, tegninger, grafikk/digitalgrafikk (D.G.A.) eller fotografier fra denne nettsiden kan kopieres, lastes ned, reproduseres, overføres, manipuleres eller på noen som helst annen måte utnyttes uten at en skriftlig tillatelse fra kunstneren, Ann K. Bjørsvik, foreligger.

A r t / d e s i g n / p h o t o s / t e x t s :

Copyright © 2014 - 2021 Founder/webmaster/artist Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com).
All rights reserved.
All images, paintings, drawings, limited edition prints, digital graphic artwork (D.G.A.) and photographs are exclusive property and may not be copied, downloaded, reproduced, transmitted, manipulated or used in any way without written permission of the artist, Ann K. Bjørsvik.