• alt="Bilde1"/>

  Galleriet selger kunst av den norske kunstneren Ann K. Bjørsvik og

 • alt="Bilde2"/>

  Galleri Bjørsvik tilbyr utelukkende ekte - originale - kunstverk:

 • alt="Bilde3"/>

  Blant annet unike håndmalte lerretsmalerier, tegninger, akvareller og

 • alt="Bilde4"/>

  original grafikk, samt kunstfotografier i begrensede opplag.

 • alt="Bilde5"/>

  Kunst sendes/leveres ukentlig, hele året, til kunder i hele Norge.


Angrerett


Generell Angrerett etter Angrerettloven gjelder også for kunst

Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at bildet er mottatt, sender meg en melding på mail (annbjorsvik@live.no) om at bildet blir returnert. Du vil innen noen dager få en bekreftelse fra meg (på e-mail) om at beskjeden din er mottatt.

For at angreretten skal kunne benyttes så må kunstverket være i nøyaktig samme tilstand som da du mottok det: Uten fingermerker, uten fuktskader, uten støtskader eller riper, uten knekk/fiberskader i papiret eller lerretet, o.s.v.

Dersom kunstverket på noen måte skadet/forringet, tar jeg det ikke i retur, det er fordi jeg ved skade/forringelse ikke kan selge det på ny, men kunstverket må rett og slett makuleres.


Kunstverket skal pakkes slik som du mottok det

Retur av uinnrammet kunst på papir: Kunstverket skal returneres sammen med det samme syrefrie bakarket og silkepapiret, samt plasthylsen, som fulgte med bildet da du mottok forsendelsen. Kunstverket håndteres med rene tørre hender iført de rene tynne bomullshanskene som fulgte med i forsendelsen (jeg bruker selv tilsvarende bomullshansker når jeg håndterer bildene). Legg først silkepapiret på en helt ren, støvfri og 100% tørr bordplate. Legg så bakarket (det ekstra arket) oppå silkepapiret. Deretter legger du kunstverket på arket, med motivet vendt opp mot taket. Dekk med resten av det rene, flate, silkepapiret (også det er syrefritt), og rull det hele forsiktig sammen med en diameter på ca. 9 cm slik at rullen passer nedi den samme esken/pappemballasjen som du mottok bildet i. (Ikke rull for stramt, da kan fibrene i bomullspapiret knekke). Tre plasthylsen forsiktig utenpå rullen, tape endene på plasthylsen slik det var gjort da du mottok bildet, før du legger rullen i esken/pappemballasjen. Fyll ut det vedlangte returskjemaet og legg det i pappemballasjen, utenfor plasthylsen. Returadressen finner du både på emballasjen og på vedlagte returskjema. Lukk og tape til slutt endene på esken forsvarlig med sterk pakketape.

Retur av kunst på papir som er uinnrammet men levert montert i passepartout: Ikke ta bildet ut av den tynne transparente plastfoliekonvolutten som kunstverket, passepartout og bakark lå i ved mottakelse hvis du likevel skal returnere det. (Fordi dette må håndteres like varsomt som beskrevet i avsnittet ovenfor, og retur forutsetter at du ikke har berørt hverken passepartout m.m. med nakne hender. Jeg hånderer selv passepartout m.m. med rene bomullshansker på hendene). Kunstverket returneres i samme tilstand som da du mottok det, og emballert på samme måte som da du mottok det. Husk å fyll ut det vedlangte returskjemaet og legg det i forsendelsen som da du mottok den. Returadressen finner du både på emballasjen og på vedlagte returskjema. 

Retur av malerier og annen kunst: Også dette returneres i samme tilstand som da du mottok det, og emballert på samme måte, som da du mottok det. Husk å fyll ut det vedlangte returskjemaet og legg det i forsendelsen som da du mottok den. Returadressen finner du både på emballasjen og på vedlagte returskjema.


Porto på en returforsendelse må betales av deg som returnerer

Send kunstverket i retur på tilsvarende måte som da du mottok kunstverket, slik at forsendelsen fraktes på trygg, egnet og forsvarlig måte, og frakt/forsendelse er både sporbar og er forsikret. (Send IKKE pakken i Postoppkrav eller lignende, det har ingen hensikt fordi den ikke vil bli hentet ut).


Retur må skje innen 14 dager

Kunstverket vil i løpet av få dager etter at returforsendelsen er mottatt av meg, bli kontrollert, og mest sannsynlig bli funnet i orden, og deretter utbetaler jeg det samme beløpet som du betalte inn, til samme kontonummer som du brukte da du betalte inn beløpet.

Minner om at det ifølge Angrerettsloven kun er privatpersoner som har angrerett, ikke firma. 

Minner også om at eventuelle bekreftede/forhåndsbetalte spesialordrer (f. eks. hvis du etter særegen avtale har bestilt et ekstra stort antall bilder) ikke kan kansellere eller returnere.


(Informasjonen sist oppdatert 26.02.2023)
 

Home


Home


Home


K u n s t v e r k / d e s i g n / b i l d e r / t e k s t :

Copyright © 2014 - 2024 Eier/webansvarlig/kunstner Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com)
Ingen bilder, malerier, tegninger, grafikk/digitalgrafikk (D.G.A.) eller fotografier fra denne nettsiden kan kopieres, lastes ned, reproduseres, overføres, manipuleres eller på noen som helst annen måte utnyttes uten at en skriftlig tillatelse fra kunstneren, Ann K. Bjørsvik, foreligger.

Home


Home


Home


Home


Home


Home


Home


A r t / d e s i g n / p h o t o s / t e x t s :

Copyright © 2014 - 2024 Founder/webmaster/artist Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com).
All rights reserved.
All images, paintings, drawings, limited edition prints, digital graphic artwork (D.G.A.) and photographs are exclusive property and may not be copied, downloaded, reproduced, transmitted, manipulated or used in any way without written permission of the artist, Ann K. Bjørsvik.