• alt="Bilde1"/>

  Kunst skaper spennende interiører!

 • alt="Bilde2"/>

  Grafikk gir rommet et moderne uttrykk.

 • alt="Bilde3"/>

  Kunstfotografier - Spenstige blikkfang!

 • alt="Bilde4"/>

  Begrensede opplag, signert og nummerert.

 • alt="Bilde5"/>

  Bestilles på mail - Sendes med Posten.


Om galleriet

Galleri Bjørsvik er kort fortalt et nettgalleri som selger originale malerier på lerret (f.o.m. desember 2018), grafikk og kunstfotografier av den norske kunstneren Ann-Karín Bjørsvik. Nettgalleriet eies og administreres av kunstneren selv.

Et maleri malt på lerret er et unikt kunstverk som det kun finnes ett - 1 - eksemplar av. Galleriet har valgt å ikke selge kopier/giclée av malerier på lerret, kjøper du et maleri i Galleri Bjørsvik vil du være den eneste som eier bildet/motivet du investerer i. 

Galleri Bj
ørsvik følger foreningen Norske Grafikere sine etiske retningslinjer for originalgrafikk, krav til bruk av materialer av god kvalitet, stabilitet og varighet, samt foreningens etiske retningslinjer for signering og identifikasjon. 

Både grafikk og kunstfotografiene mine finnes kun i et begrenset opplag, hvert kunstverk er signert og nummerert, og er fremstilt på kunstnerpapir av aller beste kvalitet: Hahnemühle®, -et syrefritt papir av 100% bomull som ikke vil gulne over tid. Jeg bruker kun lysekte pigmentfarger til bildene. Ytterligere informasjon om bildene finner du under Om leveransen.

Galleri Bjørsvik har kunst både for deg som ønsker et dekorativt og spennende blikkfang i interiøret hjemme, og kunst til utsmykning av offentlige rom og bedriftslokaler.

Kunstverk er også de flotteste gaver, enten det er gave til en venn, en i familien, en gave som skal gis i forbindelse med en utmerkelse, eller gaver til ansatte.

Håper du finner et bilde som du føler har "det lille ekstra" for å bli et dekorativt og spennende blikkfang i interiøret hvor det skal henge, enten det er hjemme, på kontoret eller i offentlig rom!


Du er velkommen til en titt i Galleriet! Med vennlig hilsen


Ann K. Bjørsvik,
kunstner/o
rg. nr. 914 475 929/galleribjorsvik.com
 

K u n s t v e r k / d e s i g n / b i l d e r / t e k s t e r :

Copyright © 2014 - 2018 Eier/webansvarlig/kunstner Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com)
Ingen bilder, malerier, tegninger, grafikk/digitalgrafikk (D.G.A.) eller fotografier fra denne nettsiden kan kopieres, lastes ned, reproduseres, overføres, manipuleres eller på noen som helst annen måte utnyttes uten at en skriftlig tillatelse fra kunstneren, Ann K. Bjørsvik, foreligger.

Følg galleri Bjørsvik på Facebook:


A r t / d e s i g n / p h o t o s / t e x t s :

Copyright © 2014 - 2018 Founder/webmaster/artist Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com).
All rights reserved.
All images, paintings, drawings, limited edition prints, digital graphic artwork (D.G.A.) and photographs are exclusive property and may not be copied, downloaded, reproduced, transmitted, manipulated or used in any way without written permission of the artist, Ann K. Bjørsvik.