• alt="Bilde1"/>

  Nyhet! Kunstsortimentet utvides!

 • alt="Bilde2"/>

  Omfatter nå også malerier på lerret!

 • alt="Bilde3"/>

  Et maleri er et eksklusivt - unikt - kunstverk.

 • alt="Bilde4"/>

  Det finnes kun ett eksemplar av hvert maleri.

 • alt="Bilde5"/>

  Velkommen til en nærmere titt i galleriet!


Om galleriet

Galleri Bjørsvik er kort fortalt et nettgalleri som selger originale malerier på lerret, grafikk og kunstfotografier av den norske kunstneren Ann-Karín BjørsvikNettgalleriet eies og administreres av kunstneren selv.

Malerier: Et maleri malt på lerret er et unikt kunstverk som det finnes kun ett eksemplar av. Kunstneren tillater ikke eget/andre gallerier å produere og selge kopier/giclée av sine håndmalte malerier, derfor: Kjøper du et maleri av Galleri Bjørsvik vil du være den eneste som eier kunstverket/motivet du investerer i. 

Grafikk: Galleri Bj
ørsvik følger foreningen Norske Grafikere sine etiske retningslinjer for originale grafiske verk*, krav til bruk av materialer av god kvalitet, stabilitet og varighet, samt foreningens etiske retningslinjer for signering og identifikasjon. 
*Digitalgrafikk som selges her i Galleri Bjørsvik er originale grafiske verk, d.v.s. kunstverk bygd opp strek for strek og lag på lag med digitale tegne-/maleverktøy på en digital tegneflate, og er ikke kopier/digitalfoto/trykk/reproduksjoner av solgte malerier/tegninger. 

Kunstfotografi: Tilfredsstiller kunstbransjens klare krav: opplaget av hvert fotografi er begrenset til maks 30 eksemplarar.

Både grafikk og kunstfotografiene mine finnes kun i et begrenset opplag, hvert kunstverk er signert og nummerert, og er fremstilt på kunstnerpapir av aller beste kvalitet: Hahnemühle®, -et syrefritt papir av 100% bomull som ikke vil gulne over tid. Jeg bruker kun lysekte pigmentfarger til bildene. 

Ytterligere informasjon om bildene i galleriet finner du her:

Leveranse - Malerier på lerret
Leveranse - Grafikk og kunstfotografier


Galleri Bjørsvik har kunst
 for deg som ønsker et eksklusivt og unikt kunstverk på veggen, et dekorativt og spennende blikkfang i interiøret hjemme, eller kunst til utsmykning av offentlige rom og bedriftslokaler.

Kunstverk er også de flotteste gaver, enten det er gave til en venn, en i familien, en gave som skal gis i forbindelse med en utmerkelse, eller gaver til ansatte.

Du er velkommen til en titt i Galleriet! 


Med vennlig hilsen


Ann K. Bjørsvik,
kunstner/o
rg. nr. 914 475 929/galleribjorsvik.com(Informasjonen sist oppdatert 11.01.2019)
 

K u n s t v e r k / d e s i g n / b i l d e r / t e k s t e r :

Copyright © 2014 - 2019 Eier/webansvarlig/kunstner Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com)
Ingen bilder, malerier, tegninger, grafikk/digitalgrafikk (D.G.A.) eller fotografier fra denne nettsiden kan kopieres, lastes ned, reproduseres, overføres, manipuleres eller på noen som helst annen måte utnyttes uten at en skriftlig tillatelse fra kunstneren, Ann K. Bjørsvik, foreligger.

A r t / d e s i g n / p h o t o s / t e x t s :

Copyright © 2014 - 2019 Founder/webmaster/artist Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com).
All rights reserved.
All images, paintings, drawings, limited edition prints, digital graphic artwork (D.G.A.) and photographs are exclusive property and may not be copied, downloaded, reproduced, transmitted, manipulated or used in any way without written permission of the artist, Ann K. Bjørsvik.