• alt="Bilde1"/>

  Nyhet! Kunstsortimentet utvides!

 • alt="Bilde2"/>

  Omfatter nå også malerier på lerret!

 • alt="Bilde3"/>

  Et maleri er et eksklusivt - unikt - kunstverk.

 • alt="Bilde4"/>

  Det finnes kun ett eksemplar av hvert maleri.

 • alt="Bilde5"/>

  Velkommen til en nærmere titt i galleriet!


Om galleriet

Galleri Bjørsvik er et kunstgalleri som selger originale malerier på lerret, grafikk og kunstfotografier m.m. av den norske kunstneren Ann-Karín Bjørsvik

Både kunstgalleriet i Mo i Rana (i Nordland) og nettgalleriet (denne nettsiden) eies og administreres av kunstneren selv, Ann K. Bjørsvik (org. nr. 914 475 929).

Det meste av kunsten selges via nettgalleriet. I perioder av året er det i tillegg mulighet for å besøke kunstnerens eget ateliér og kunstgalleri i Mo i Rana, hvor mange av bildene som du finner i nettgalleriet er utstilt. I galleriet i Mo i Rana er det i tillegg til malerier, grafikk og kunstfotografier også kull/blyanttegninger, akvareller og skulpturer m.m. utstilt. Neste “Åpen dag” i kunstgalleriet i Mo i Rana vil alltid bli kunngjort noen dager i forveien inne på galleriets Facebook-side: www.facebook.com/galleribjorsvik -Der finner du også besøksadresse, åpningstider, veibeskrivelse m.m. Følg gjerne Facebooksiden også dersom du ønsker å følge med på nyheter fra Galleri Bjørsvik og være blant de første som får se ferske kunstverk, de presenteres alltid der.


Nettgalleriet er opprettet for at kunstverkene skal være lett tilgjengelig for alle kunstinteresserte i det langstrakte flotte landet vårt, -uavhengig av hvor i landet du bor så skal det være både enkelt og trygt å kjøpe kunst her i nettgalleriet. Nettgalleriet har alltid åpent, døgnet rundt, hele året, og her kan du i ro og mak studere de forskjellige bildene nærmere når du vurderer å investere i ny kunst. Mange som bor i Mo i Rana og omegn bestiller også kunst via Bestillingsskjemaet her i nettgalleriet ettersom kunstgalleriet Galleri Bjørsvik i Mo i Rana har begrensede åpningstider. Ann K. Bjørsvik jobber utelukkende som kunstner, og arbeider med kunst hele året selv om atelieret og kunstgalleriet i Mo i Rana har begrensede åpningstider for besøkende. Kunstbestillinger via bestillingsskjema eller e-mail besvares daglig, kunst sendes/leveres ukentlig, hele året.

Kort om de forskjellige kunstkategoriene du vil finne her i nettgalleriet:

Malerier: Et maleri malt på lerret er et unikt kunstverk som det finnes kun ett eksemplar av. Kunstneren tillater ikke eget/andre gallerier å produere og selge kopier/giclée av sine håndmalte malerier, derfor: Kjøper du et maleri av Galleri Bjørsvik vil du være den eneste som eier kunstverket/motivet du investerer i. 

Grafikk: Galleri Bj
ørsvik følger foreningen Norske Grafikere sine etiske retningslinjer for originale grafiske verk*, krav til bruk av materialer av god kvalitet, stabilitet og varighet, samt foreningens etiske retningslinjer for signering og identifikasjon. 
*Digitalgrafikk som selges her i Galleri Bjørsvik er originale grafiske verk, d.v.s. kunstverk bygd opp strek for strek og lag på lag med digitale tegne-/maleverktøy på en digital tegneflate, og er ikke kopier/digitalfoto/trykk/reproduksjoner av solgte malerier/tegninger. 

Kunstfotografi: Tilfredsstiller kunstbransjens klare krav: opplaget av hvert fotografi er begrenset til maks 30 eksemplarar.

Både grafikk og kunstfotografiene mine finnes kun i et begrenset opplag, hvert kunstverk er signert og nummerert, og er fremstilt på kunstnerpapir av aller beste kvalitet: Hahnemühle®, -et syrefritt papir av 100% bomull som ikke vil gulne over tid. Jeg bruker kun lysekte pigmentfarger til bildene. 

Ytterligere informasjon om bildene i galleriet finner du her:

Leveranse - Malerier på lerret
Leveranse - Grafikk og kunstfotografier


Galleri Bjørsvik har kunst
 for deg som ønsker et eksklusivt og unikt kunstverk på veggen, et dekorativt og spennende blikkfang i interiøret hjemme, eller kunst til utsmykning av offentlige rom og bedriftslokaler.

Kunstverk er også de flotteste gaver, enten det er gave til en venn, en i familien, en gave som skal gis i forbindelse med en utmerkelse, eller gaver til ansatte. Et kunstverk kan så absolutt også være en gave til deg selv! Mange som får penger i gave på runddager velger å investere i noe varig og tidløst som blir til et synlig og hjertelig minne om gaven de fikk fra sine nærmeste på runddagen, et kunstverk er til glede i hverdagen også videre i livet.

Du er velkommen til en titt i Galleriet! 

Savner du noe? Leter du etter noe veldig konkret som du ikke fant i galleriet? Kanskje kan jeg hjelpe hvis du tar kontakt. Jeg er ikke tilgjengelig på tlf/mobil, men send gjerne en melding til annbjorsvik@live.no eller en melding til innboks på Galleri Bjørsvik på Facebook, dersom du lurer på noe. Jeg ser frem til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen


Ann K. Bjørsvik,
kunstner/o
rg. nr. 914 475 929/galleribjorsvik.com(Informasjonen sist oppdatert 21.11.2019)
 

K u n s t v e r k / d e s i g n / b i l d e r / t e k s t e r :

Copyright © 2014 - 2019 Eier/webansvarlig/kunstner Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com)
Ingen bilder, malerier, tegninger, grafikk/digitalgrafikk (D.G.A.) eller fotografier fra denne nettsiden kan kopieres, lastes ned, reproduseres, overføres, manipuleres eller på noen som helst annen måte utnyttes uten at en skriftlig tillatelse fra kunstneren, Ann K. Bjørsvik, foreligger.

A r t / d e s i g n / p h o t o s / t e x t s :

Copyright © 2014 - 2019 Founder/webmaster/artist Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com).
All rights reserved.
All images, paintings, drawings, limited edition prints, digital graphic artwork (D.G.A.) and photographs are exclusive property and may not be copied, downloaded, reproduced, transmitted, manipulated or used in any way without written permission of the artist, Ann K. Bjørsvik.