• alt="Bilde1"/>

  Galleriet selger kunst av den norske kunstneren Ann K. Bjørsvik og

 • alt="Bilde2"/>

  Galleri Bjørsvik tilbyr utelukkende ekte - originale - kunstverk:

 • alt="Bilde3"/>

  Blant annet unike håndmalte lerretsmalerier, tegninger, akvareller og

 • alt="Bilde4"/>

  original grafikk, samt kunstfotografier i begrensede opplag.

 • alt="Bilde5"/>

  Kunst sendes/leveres ukentlig, hele året, til kunder i hele Norge.


INFO OM FRAKT M.M.


INTERNATIONAL ART INVESTOR / CUSTOMER?

To ship art internationally is complicated but not impossible, please e-mail your request to: annbjorsvik@live.no for further information. (There are different types of shipments and Customs regulations depending on dimensions, weight, country etc.). Terms of delivery: Advance Payment before shipping. Minimum age to purchase artwork from Galleri Bjørsvik is 18.


________________


FRAKT /  LEVERANSE /  LEVERINGSBETINGELSER


For å kjøpe kunst her i nettgalleriet må du være fylt 18 år.


Fraktpriser - Norge (Unntatt Svalbard)

Fraktpris er basert på Postens satser pr. 1. mars 2023 inkl. egnet emballering. 

Flere kunstverk av samme type kan gjerne sendes i én og samme forsendelse.
    
Fraktprisklasse I:  Fraktpris: Kr. 175,-
Dette gjelder:
- uinnrammet kunst med maks lengde/bredde 110 cm 
- kunst som galleriet oppgir at selges inkl. passepartout 
- innrammet kunst (knuselig) i rammestørrelse 25 x 35 cm eller mindre
maleri på lerret med størrelse 50 x 50 cm eller mindre, så fremt verdi er maks kr. 10 000,-

(Samlet verdibeløp på innhold i en kunstforsendelse i Fraktprisklasse I kan maks være kr. 10 000,- 
Overstiger verdibeløpet 10 000,- så velg Fraktklasse III, eller del forsendelsen opp i flere forsendelser dersom det er mulig).

Fraktprisklasse II: Fraktpris: Kr. 1260,-
Dette gjelder:
- innrammet (knuselig) kunst med ramme i størrelse større enn 25 x 35 cm og opp til 50 x 50 cm
- maleri på lerret med størrelse fra 50 x 50 cm og inntil 150 cm lengde/bredde, så fremt verdi er maks kr. 9 000,- 

(Samlet verdibeløp på innhold i en kunstforsendelse i Fraktprisklasse II kan maks være kr. 9 000,- 
Overstiger verdibeløpet 9 000,- så velg Fraktklasse III).

Fraktprisklasse III: Fraktpris: Kr. 2 860,- 
(Kunstverket må fraktes på høykant, stabilt fastspent til varebilvegg/stå i stativ og fraktes som støtsikret/knuselig fra galleri og helt fram til kunde).
Dette gjelder:
- innrammet (knuselig) kunst med ramme større enn 50 x 50 cm
maleri på lerret med lengde/bredde over 150 cm 
- maleri med verdi over kr. 9 000,- 

(Samlet verdibeløp på innhold i en kunstforsendelse i Fraktprisklasse III kan maks være kr. 27 000,- 
Overstiger verdibeløpet 27 000,- så velg Fraktprisklasse IV).

Fraktprisklasse IV: Fraktpris: Innhentes av galleriet og presenteres kunde i e-mail.
Dette gjelder:
- kunst som veier ekstra mye eller har usedvanlig stort volum/omkrets/størrelse eller krever spesialbygd, ekstra sterk og polstret, spesialbygd fraktkasse av trevirke. (Sjeldent for billedkunst, men vanligere ved frakt av f. eks. skulptur laget av betong og stål). 
-Kunst med verdi som overstiger beløpet 27 000,-

Hvorvidt et kunstverk selges uinnrammet eller innrammet er spesifisert under hvert kunstverk.

Hvorvidt et kunstverk medfører Fraktprisklasse I, II, III eller IV er spesifisert under hvert kunstverk.

All kunst som sendes er både forsikret og sporbar, dette er inkludert i fraktpris.


Frakt - Mo i Rana/omegn 

Hjemkjøring av kunst er gratis ettersom galleriet selv kan levere kunstverket (overleveres da lett emballert) på en nærmere avtalt dag og klokkeslett (e-mail). Gratis hjemkjøring kan tilbys i Mo i Rana/omegn p.g.a. geografisk nærhet til atelieret/galleriet.


Ta gjerne kontakt på e-mail annbjorsvik@live.no dersom du har spørsmål.


________________


FERDIG INNRAMMET KUNST 

De fleste kunstverk i galleriet selges som standard uten ramme/glass, dette er for å kunne tilby kunder rimeligst mulig frakt. Mange velger å få kunst de kjøper av Galleri Bjørsvik innrammet hos et lokalt rammeverksted i sin egen hjemby, eller ramme inn selv. Men Galleri Bjørsvik kan selvsagt sende ferdig innrammet kunst dersom dette er ønskelig.

Galleri/kunstner tilbyr innramming til ca. samme pris som hos et rammeverksted, fordi de materialer og tidsforbruk som går med til innrammingsjobben er lik uansett hvem som gjør jobben.

Å få innrammingsjobben gjort av Galleri Bjørsvik når du kjøper akvareller, grafikk, tegninger eller kunstfotografier, og bestille kunstverket ferdig innrammet i til eksempel en enkel stilren sort ramme med hvitt passepartout, koster kr. 700 - 3500,- avhengig av kunstverkets/rammens størrelse/format, rammetype m.m.

Et konkret priseksempel: 
Grafikk i str. A3+ bestilles ferdig innrammet (inkl. ramme og annet materiell) i en enkel stilren sort ramme med hvitt passepartout, klargjort for å henges på veggen med solid stålwire på rammens bakside: Pris: 2000,- (Denne summen kommer da i tillegg til prisen på selve kunstverk, Kunstavgiften og frakt).

Dersom det under et kunstverk i galleriet står skrevet at det selges uten ramme, og du likevel ønsker å kjøpe det ferdig innrammet, så kan du sende en mail til: annbjorsvik@live.no og si du ønsker et pristilbud på innramming. 

Har du allerede bestemt deg for å bestille kunstverket ferdig innrammet, så kan du skrive det nederst i Bestillingsskjemaet når du bestiller kunstverket, skriv f. eks.: "Ønsker kunstverket levert ferdig innrammet i en enkel stilren sort ramme med hvitt passepartout". (Alle innrammede bilder leveres klargjort for opphenging på vegg).

Har du ønske om en annen listeprofil (stil på rammen) enn en enkel, stilren en i sort, hvit eller lys trefarge, eller du ønsker et passepartout i andre farger enn sort eller hvitt, eller har andre spesielle innrammingspreferanser, så anbefales å benytte et rammeverksted heller, de lever av å selge rammer og har derfor et mye bredere utvalg rammeprofilvarianter på lager enn det kunstner/galleriet har mulighet til.


________________


SPESIALORDRER


Ved offentlige innkjøp og/eller kjøp av kunstverk i store antall:
Ta kontakt på e-mail annbjorsvik@live.no for et samlet pristilbud.

Spesialordrer må ordrebekreftes og forhåndsbetaltes før de settes i produksjon. 

Bekreftede/forhåndsbetalte spesialordrer kan ikke kanselleres eller returneres. 

Leveringstid på spesialordrer avhenger av volum/kompleksitet, men vil normalt være 3-4 uker.


________________


VALUTA OG PRISER

Samtlige priser i galleriet er oppgitt i valuta norske kroner. 
Alle priser på kunstverk i galleriet er stykkpris (pris pr. kunstverk).


________________


KUNSTAVGIFT 5%


Kunstavgiften er en lovpålagt avgift ved offentlig omsetning av kunst med en salgspris over kr. 2000,- 
Kunatavgiften gjelder ved alt salg av kunst i eller fra Norge (jf. Kunstavgiftsloven). 
Kunst med salgspris inntil kr. 2000,- omsettes avgiftsfritt.


________________


SKADE PÅ EMBALLASJE / TRANSPORTSKADE / SKADET I FRAKT


Det skal alltid være, og føles, trygt å kjøpe kunst av Galleri Bjørsvik. All kunst som sendes fra Galleri Bjørsvik er både forsikret og sporbar, dette er inkludert i fraktpris.

Ettersom kanskje ikke alle vet hvordan en fraktforsikring fungerer, her er en kort forklaring:

Kunstverket pakkes alltid solid og forsvarlig i emballasje spesielt godt egnet for kunstforsendelser, og ulykker under transport skjer heldigvis svært sjeldent, men ulykker kan skje under transport, så sjekk pakke/emballasje i det at du mottar den:

1) Hva er skade? Når du mottar pakken fra Posten (eller annet fraktselskap) skal det ikke være tegn til skade på fraktemballasjen! Eksempel på transportskade er f. eks. hull, flerre, fukt eller lignende utenpå eske/emballasje, og pakken skal heller ikke ha tegn på at den har vært klemt, ikke litt en gang, da kan innhold ha støtskade.

2) Dersom pakken har tegn på skade på fraktemballasje så må skaden fremvises for Posten/fraktselskap i samme øyeblikk som du mottar pakken, dette er fordi det er Posten/fraktselskap som er ansvarlig for at pakken reiser uskadd fra galleriet til deg.

3) Bare du er der ved mottakelse, ingen fra galleriet, derfor er du ditt eneste vitne på at emballasjen var skadet ved ankomst, det er derfor helt avgjørende at du påpeker skaden allerede ved pakkens ankomst, i det du mottar pakken, og at du der og da, på hentestedet / overleveringstidspunktet, fyller ut Postens/fraktselskapets Skademelding! Dette for å sikre at du får varen(e) erstattet dersom det viser seg at også innholdet/kunstverk i pakken (og ikke bare emballasjen) har blitt skadet i frakt.

4) Ta gjerne noen bilder av skadet emballasje.

5) ETTERPÅ at du har sørget for å gjøre pkt. 2), 3) og 4), kan du åpne pakken forsiktig og sjekke innholdet. Kunstforsendelsen er solid pakket så det kan godt hende kunstverket inni emballasjen er uskadd og det bare er emballasjen som har fått skade. (Men ta aldri sjansen på det, fyll ALLTID ut Skademelding dersom esken/emballasjen er skadet i det du mottar pakken).

6) Det er vanlig at Posten/fraktselskap vil ha den skadede varen levert inn hos seg, fordi den må til fraktselskapets skadeavdeling og undersøkes av transportskadeavdelingen, skaden må registreres i deres systemer og varen (kunstverk) vil avslutningsvis bli makulert av Posten/fraktselskap, før de utbetaler erstatning.

7) Husk etterpå du har levert Skademelding til Posten/fraktselskap også å melde transportskaden til kunstneren/galleriet, dette kan du gjøre ved å sende en e-mail til: annbjorsvik@live.no  Kunstner/galleriet kan da følge opp Skademeldingen som du leverte til Posten/fraktleverandør ved mottakelse av den skadede pakken, og kan kontakte Postens/ fraktselskapets Skadeavdeling. Du vil da kjapt få tilsendt et nytt kunstverk uten nye kostnader som følge av transportskaden, som sendes til deg på ny fra Galleri Bjørsvik. (Er kunstverket som du bestilte unikt, og kunstverket derfor fantes bare ett av, og dette makuleres av Postens/transportselskapets Skadeavdeling på grunn av transportskade, så får du selvsagt lov til å selv velge deg ut et nytt kunstverk du liker her i nettgalleriet, tilsvarende det som ble ødelagt i frakt, eller du kan få pengene tilbake).


________________


ANGRERETT


Generell angrerett for privatpersoner ved kjøp på internett gjelder også for kunst, du kan lese mer om det: HER


________________


FORBEHOLD


Galleri Bjørsvik (Ann K. Bjørsvik) tar forbehold om eventuelle feil på denne nettsiden, samt kunstnerens Facebook/Instagram-side.

F. eks. eventuelle tekniske feil som skyldes forhold som er utenfor webansvarlig sin kontroll. Tar også forbehold om eventuelle prisfeil. Skulle så skje vil kunden bli kontaktet pr. e-mail aller først og korrekt informasjon vil bli gitt, før kunstverket eventuelt sendes etter ny e-mailavtale med kunden. Tar forbehold om solgte/utsolgte verk, men bestilte kunstverk fjernes normalt fra nettgalleriet straks de er solgt. Tar videre forbehold om eventuell forsinkelse forårsaket av leverandør/fraktleverandør.


Velkommen til en titt i galleriet!
Velkommen til en titt i galleriet!


(Informasjonen sist oppdatert 01.03.2023)
 

Home


Home


Home


K u n s t v e r k / d e s i g n / b i l d e r / t e k s t :

Copyright © 2014 - 2024 Eier/webansvarlig/kunstner Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com)
Ingen bilder, malerier, tegninger, grafikk/digitalgrafikk (D.G.A.) eller fotografier fra denne nettsiden kan kopieres, lastes ned, reproduseres, overføres, manipuleres eller på noen som helst annen måte utnyttes uten at en skriftlig tillatelse fra kunstneren, Ann K. Bjørsvik, foreligger.

Home


Home


Home


Home


Home


Home


Home


A r t / d e s i g n / p h o t o s / t e x t s :

Copyright © 2014 - 2024 Founder/webmaster/artist Ann K. Bjørsvik (galleribjorsvik.com).
All rights reserved.
All images, paintings, drawings, limited edition prints, digital graphic artwork (D.G.A.) and photographs are exclusive property and may not be copied, downloaded, reproduced, transmitted, manipulated or used in any way without written permission of the artist, Ann K. Bjørsvik.